lørdag 8. august 2009

Jobb og fornøyelser

Omsider kom det noen dager med sol og pent varmt vær igjen :-) Vi hadde vel nesten gitt opp, etter en hel måned med dårlig , og kaldt sommervær. Nå håper vi bare at vi får ha dette været noen uker........................................................................ Huset må jo beises, og det er ikke annet å gjøre enn å benytte de få periodene med pent vær til å jobbe med sånne ting. Gjermund får jobben, da Anniken ikke er god nok i kroppen til å drive med sånne ting.
Onsdag var vi på Kambobanen og trente agility med innleid instruktør, Kjellaug Riis. Scott fikk prøvd seg på litt vanskeligere baner enn vi tidligere har trent på, og vi fikk en kjempefin trening med mange fine tilbakemeldinger. Det var fornuftig å dele opp banene i mange små deler, slik at vi kunne lykkes på små ting om gangen.
Det er litt frustrerende å trene Scott
om dagen. Han glemmer fort hva han har lært, og det han kan i dag er det ikke sikkert han kan i morra :-o
Det skal bli godt når han blir ferdig med alle pubertetsproblemer!
Vi har også trent litt i hagen.
Vi har satt ned mønethøyden igjen for å trene raskere passeringer, og hatt en del repetisjoner på dette.
Vi har trent på føring. I hovedsak serpentiner. Begynte med 2 hinder i 180 graders vinkler og trente først inn dette. Så satt vi på ett hopp til ,- i 90 graders sving og fortsatte treningen med 3 hopp. Tilslutt vinklet vi det siste hindere mer og mer opp mot 180 grader`n.
Vi har også trent på opphenting av hoppehinder fra ulike vinkler og opp til 10 meters fremmadsending / opphenting av hopp bakfra.
Fargo har også trent, - med Gjermund,- i hagen.
Han har gått over mønet noen ganger, og syns det er ganske kult :-)
De har også trent litt mer på slalåmen med bøyler, og nå kan Fargo gå uten bånd mens Gjermund går ved siden av :-)
Og så hadde de to en liten oppvisning for meg i går kveld. Fargo har lært seg å dekke raskt !!!
Jammen er de to flinke !! :-))

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar