onsdag 30. mars 2011

Sorg og spenning

Det er en uke siden Zippo reiste til hundehimmelen. En uke med mye savn og tanker rundt hans liv sammen med oss. Når en hund blir borte i en flokk, blir det også forandringer i den resterende hundeflokken i huset. Jeg tror vi alle har hatt en litt spesiell uke, - uten Zippo. Han var kongen, - sjefen, - den trygge og den roligste. Nå har de som er alene tilbake, - en jobb med å finne ut av hvem som skal overta rollen som den sterkeste. Det er nok ikke gjort på en uke å bli en ny flokk. Men det jobbes mye innad i flokken om dagen, og mye tyder på at den yngste er den som er den sterkeste nå. Fargo er tøff, - han er modig og han er også den som er i en alder da kreftene skal utprøves. Tiden vil vise om han forblir den sterkeste. Scott har valgt å ligge lavt i terrenget. Han er så snill, - så snill den gutten, - og ønsker ikke bråk av noe slag. De små har noen oppgjør seg imellom, men det virker ikke inn på flokken i sin helhet. Det blir spennende å se hvordan det går seg til videre.
  • Våren er igang, snøen forsvinner saaaakte. Her på Fosserød er det enda en drøy halvmeter med snø på treningsbanen. Veien hit er humpete og grisete, - og vi lengter etter tørre veier og en grønn treningsplass. Det positive med våren er at jeg er igang med min lange liste over alle kursene jeg skal ha. Timeplanen er tett utover, men jeg gleder meg til alt .-)
  • Jeg er godt i gang med mitt aller første grunnkurs i rally-lydighet i år. Kurset går i regi av råde hundeskole og det er 6 herlige hunder og hundeeiere med på kurset.
Patricia og Ayla ( berner sennen) i en flott dekkøvlse Mona og Baltus brun ( border collie ) i en fin " sitt foran" -øvelse Tasja ( collie ) er svært oppmerksom på sin fører Hege :-) Thero ( Eurasier ) sitter helt rett og perfekt ved foten til Siri :-) Nusse ( borde collie ) går en nydelig lineføring :-) Pajkos ( Pumi ) har fantastisk kontakt med sin eier Stine. Han viser også helt klart hvor godt han liker å trene rally :-)
  • FOTO: Bjørn Falck ( tusen takk for fine bilder )

2 kommentarer:

  1. Så flotte hunder og så nydelig lineføring...I like! blir flott å dømme disse i konkurranser fremover. For kjenner jeg deg rett så blir de bare flinkere og flinkere..du får ta de med deg til Urskauen..hehe;)

    SvarSlett
  2. Ja vi prøver å få til en fellestur til Urskauen den 17. april :-) De er bare sååå flinke, - at du bør glede deg til du skal dømme noen av disse Irene :-)

    SvarSlett