mandag 21. mars 2011

Scott debuterer i Freestyle

Scott og jeg har brukt vinteren på å trene inn et freestyle - program. Det var ikke så lett å finne musikk som jeg tente på til Scottegutten, men da jeg en dag fikk høre Boomerang-sangen på radio`n kom ideen . Scott er en kjærlig, snill og samtidig heftig bordergutt. Sangen handler jo om at kjærlighet er som en boomerang. Det som først slo ned i meg var at jeg kunne bruke Scott og sende han ut som en boomerang. Så kom ideen om at vi måtte VISE kjærliget. Derfor den rolige starten og avslutningen på en kjærlighetsbenk. Senere forestiller benken å være et symbol på at kjærligheten kommer og går ( mens jeg sender Scott rundt benken og deretter ber han komme tilbake til meg............ Jeg "jager han fra meg" når han rygger , - og han bukker for å be om undskyldning.................. Jeg avviser han og ber han om å holde seg unna ( han legger seg og ber om pent vær ) , - men jeg sender han vekk ( boomerangeffekten ). Det ble jo litt heftig, og det kokte litt i hodene våre . Programmet kan bli mye bedre og vi nå må vi ta tak i detaljene og se om vi kan få ting litt mer under kontroll neste gang. Scott er flink til å variere mellom det rolige, - fryse posisjoner, - og eksplodere i fart, så dette må utnyttes enda mer for å vise hans brede spekter. Det ble iallefall en publikumsvennlig opptreden. Og dommerne syns det holdt til en 1.premiering. Det var utrolig tett i poengsum mellom de tre beste i denne konkurransen. De ble en tredje plass og Scott fikk følgende poengsummer: Utførelse: 8,0 - 8,0 - 8,0. Vanskelighetsrad: 8,7- 8,6 - 8,7. Musikk og fortolkning: 7,5 - 8,0 - 8,0.

6 kommentarer:

 1. kuuuuuuuuuuuuuult:) gleder meg til å gå på kurs!!:):)

  SvarSlett
 2. dere er herlige....veldig bra;) hilsen Irene

  SvarSlett
 3. Veldig veldig bra!!! herlig å se dere :-)

  SvarSlett
 4. Flaks at dommerene så Fargo gjennom støvskyen :) Flinke var du, imponert over at du klarer to starter så tett, og skal huske program, med to så kjappe hunder. Tror hjernen min hadde gått litt i spinn! He he

  PS! Du må endre linken til freestyle Vestfold på siden her, ny blogg: vestfoldfreestyle.blogspot.com

  SvarSlett
 5. Godt jobba, Anniken, jeg setter spesielt stor pris på gleden begge hundene viser, og at også du smiler og er stolt av hundene! Stjerner!

  SvarSlett
 6. Så flott Anniken, morsomt å se på. Stor fart og stor glede:))

  Hilsen Birthe.

  SvarSlett