onsdag 21. juli 2010

IKKE EN .............. FORTRED

Fargo er dyrenes venn:-) Han er venner med alle her i huset, - og ingen føler seg truet av han. Han er stadig en tur innom Panter for å hilse på, og syns at det er spennende med kattene i huset. Han har aldri vært ufin med andre dyr, - men er veldig nysgjerrig når han treffer dem.

På tur her i skogen en tidlig morgen, - forsvant han litt foran oss på stia. Vi hørte han bjeffet litt og lurte på hva han hadde funnet. Vi gikk i retning av lyden, og på et stort og åpnet hogstfelt gikk han side om side med en stooooor elg. 2 - 3 meter fra hverandre gikk Fargo med høy hale og tittet nysgjerrig opp på elgen. Elgen brydde seg ikkg noe om Fargo og bare gikk rolig videre. FOR ET SYN !!! De to så ut som to gamle kjente som gikk på tur sammen :-) Og hvem vet, - kanskje det var nettopp det de var ??

Fargo ville nok ikke gjort en flue fortred. Å bo i skogen har sine ulemper og utforderinger. Hver sommer blir vi invadert av fluer. Vi lever jo med alle dører åpne om somemren, og da er det fritt fram for fluene å komme inn i huset. Fluene gjør sikkert en flott jobb med ett eller annet, - men vi begynner virkelig å bli lei av fluer i nese, øyne, - ører og overalt. Men det er heldigvis slutt på tune- FLUA !! Den var mye verre fordi den spiste opp hunder og katter her, og vi måtte hold alle dyr inne og dører lukket.

1 kommentar:

  1. Det må ha vært litt av et syn ja!!
    Fikk du ikke tatt bilde av dem? :)
    I vinter møtte vi elg flere ganger...de var et stykke unna hver gang altså, men likevel så nærme at jeg fikk litt hjerte i halsen og hundene ble veldig gira! De KAN gjøre en flue og mer enn det fortred!!Så da var det bra jeg hadde dem i bånd :).

    Klem

    SvarSlett