fredag 2. juli 2010

God blanding

Sist uke var jeg og Scott på ag trening i fredrikstad og vi var så heldig å få noen fine bilder fra den treningen :-) Fotograf er Maud Johannessen

Det er travle dager nå om dagen. Sommer betyr at man er mye ute og gjør hageting og husting i tillegg til alt det som ellers hører med til det å ha hus og hage :-) Siden været er så strålende prøver jeg også å få tid til å kose meg litt mellom slagene :-) Familien er i fokus nå. Helgen skal benyttes til besøk av en syk pappa og til å besøke min søster som er hjemme på snarvisitt. Hun bor jo i Guatemala og skal være hjemme i ti dager før hun drar tilbake. Det er ett helt år mellom hver gang vi treffes. så tiden må utnyttes godt .-)

Det er også sånn at jeg føler at jeg må utnytte dagene til få trent mest mulig med mine hunder. Sommeren går så fort, og det er vanskelig for meg å få trent på vinteren når det er så kaldt. Derfor blir det en blanding av alt nå om dagen.

Det er fint å ha så mange hunder, men det krever jo litt også da :-) Noen av de trener mest agility, og andre er fokuset mest på freestyle. Derfor blir det litt blandet. Det har blitt en fin tur til både Askim , Drøbak og Råde denne uka, og jeg HAR fått trent med alle fire.

Fargo har fått inn flere fine avstandsøvelser i FS , og vi jobber med en ny koreografi til ny musikk :-) Pønky og jeg jobber med samme musikk , men har også lagt inn litt avstandsøvelser og litt mer avansert koreografi. Vi jobber mot ny konkurranse i oktober :-) .Begge har vært med å trent FS på ag-trening for å få mest mulig forstyrrelser under trening . Veldig fin anledning til å trene selvkontroll :-))

Scott og Minni har trent mest på agility , - og vi prøver å utvikle oss med både de gamle og de nye føringsteknikkene som vi nettopp har lært. Moro å se hvor ivirge de to er :-) Vi har hatt noen fine treninger denne uken :-) OG hatt selskap av koselige treningskompiser som er hjelpsomme og positive slik at jeg nå klarer å opprettholde litt motivasjon til å fortsette :-)

2 kommentarer:

 1. Hei.
  Jeg kom tilfeldigvis over bloggen din og legger meg herved til som følger :). Dette er en blogg etter min smak!

  Nydelige hunder du har!

  Mvh Einy

  SvarSlett
 2. Velkommen som leser av blogge min! Så hyggelig å ha deg som en "følger" ; ) Fint å lese om deg også :-)

  SvarSlett