fredag 23. juli 2010

Helt KONGE

Zippo er passert 13,5 år og " still going strong". Vel, - strong i sinn , - men ikke så strong i rygg og bakpart lenger. Men humøret og arbeidslysten er det ikke noe i veien med. Her han løper han igjennom agilitytunnellen :-)

For moro prøvde vi en slalåm-kommando, - og joda, - hukommelsen er det heller ikke noe i veien med. Etter mange år uten agility, - husker han fremdeles hvor inngangen er.

Ikke så mye å si på innsatsen , - og farten heller.

Zippo er den store helten,- Minni og Pønky elsker han over alt annet, - det med rett. Han er utrolig snill med de små, og tolmodig når de henger med han på tur i skogen.

Hele livet har Zippo hatt med seg pinner på tur. Han er helt avhengig av å bære på disse og leke med dem underveis. Zippo er en vakker gammel mann, og har utrolig klare og våkne øyne. I disse dager er det faktisk 13 år siden han var med på valpeshow i Nesparken i Moss og vant hele utstillingen med BEST IN SHOW. ( Alle bildene er tatt i dag )

2 kommentarer:

  1. ååååå han er så staselig den gutten!!! klar i blikket tross høy alder, deilig når de får lov og bli gamle og er fornøyd...hilsen Irene, Targa, Ella og Quizz

    SvarSlett
  2. Zippo er jammen en vakker gammel gutt. Og utstråler stor klokskap og godhet. "It takes a long time to grow an old friend" :)

    SvarSlett