søndag 21. november 2010

Inn i Granskauen

Vinteren ser ut til å ha kommet for alvor. Kulde og snø gjør jo at naturen blir så inni granskauen fin her på Fosserød. Men det gjør også at det blir så inni granskauen vanskelig å trene her hjemme. Veien og hagen blir glatt og lite trygg å "danse" på.

  • Derfor må vi dra ut av skauen for å få trent. Fargo og Pønky har vært en liten tur på besøk hos "Kaffelaget" for å få litt trening sammen med andre hunder og folk. Vi fikk trent litt freestyle og hadde til og med tatt med rekvisittene våre. Flott sted å trene på !
  • Fargo fikk også trent en økt med rally-lydighet. Han har alle øvelsene "inne" men vi har aldri trent til skiltene. Dette skulle vise seg å bli en liten utfordring. Fargo lurte veldig på hva disse skiltene var, og prøvde seg fram. Gikk det an å hoppe over de tro?

Eller var de der som en "target" ? Skulle nesa eller labben "touche" , - og i såfall hvor??

  • Det tok noen minutter før jeg fikk belønnet at han IKKE tok kontakt med skiltene i det hele tatt. Og - da han omsider forsto at han ikke skulle bry seg om dem, så gikk det mye bedre :-) Ja da var det rett og slett inni granskauen moro å gå Rally med Fargo !

  • Onsdag var Scott og jeg på agilitytrening i ridehall i Råde sammen med MOHK

Vi hadde en superfin trening, - og Scott var veldig godt konsentrert . Han følger meg fint på føring og har fine felt og slalåmpasseringer. Vi klarte oss fint igjennom en kombinasjon på 20 hinder. Nå gleder vi oss til neste trening :-)

  • I dag var jeg en tur i Mossehallen sammen med Scott og Fargo. En bekjent hadde leid en del av hallen, og det var mulig å være med på spleiselaget. Fargo fikk trent på noen freestylemomenter, og ikke minst trent på å være i RO mens andre trente rundt oss. Vi fikk stadig bruk for pusteøvelsen vår ( som vi lærte på kurset med Leslie ), og Fargo ble etterhvert flink til å holde roen. Det var veldig tydelig at han syns det var inni granskauen vanskelig å holde fokus til så mange forstyrrelser.
  • Scott var også inne i hallen en tur. Vi fikk trent litt fokus, lineføring og enkelte freestyle momenter. Scott var godt konsentrert og klarte også å beholde roen når vi satt på gulvet å så på de andre som trente ganske tett på oss. Han var rett og slett inni granskauen flink.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar