søndag 19. juni 2011

Konkurranse i Sandefjord

Denne helgen har jeg tilbragt i Sandefjord. Jeg var invitert til å dømme konkurransen i Kreativ lydighet ( Freestyle og Heelwork to music ) . Det skulle være et dobbelt-stevne der det både var agility, lydighet, rally-lydighet , valpeshow og Kreativ lydighet .
  • Sporten vår er en krevende hundesport, og derfor er det heller ikke så mange utøvere enda. Men vi gjør hva vi kan for å rekruttere, og med tiden vil nok dette bli en stor hundesport her hos oss også.
  • Både lørdag og søndag hadde vi deltagere i Freestyle klassene 1, 2 og 3. Og i tillegg var det deltager med i HTM klasse 1. Og det var morsomt å være dommer ( til og med hoved-dommer ) med så mange ulike nivåer representert. Svenske Sabina og Wilma ( Golden retr. ) hadde reist over 100 mil for å delta i FS klasse 3 på denne konkurransen. Wilma kommer fra Sandefjord, og oppdretteren var selvsagt med som heiegjeng utenfor ringen.

NKK har akkurat lagt ut reglene om championat og cert i FS og HTM, og det var en ære å få lov til å være i første dommerduo`n som delte ut FS-CERT i Norge.

Lørdag dømte jeg sammen med leder av Norsk Freestylforening Ellen Christensen, og søndag dømte jeg sammen med Carola P. Brusevold Det er ikke alltid like lett å dømme, men når man er to , kan man diskutere litt regler.

Jessica og Sussi ( cavalier King charles spaniel ) vant FS klasse 2 begge dager, og er den første som har fått opprykk til klasse 3 på Norske konkurranser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar