onsdag 15. juni 2011

INNVIELSE NYE HINDER

  • Ingen tvil om at sommeren er kommet. Sol og regn om hverandre. Når man har hatt noen dårlige sommere ønsker man seg en varm og tørr sommer. Men sånn blir det jo nesten aldri :-( Pinsen ble en skikkelig våt helg med store nedbørsmengder. Flom i Gudbrandsdalen og nå også rundt Mjøsa og Vorma. Vi hadde planer om å konkurrere i Freestyle på Tretten i helgen. Når vi så værmeldingen fant vi ut at vi skulle bli hjemme. Det fristet ikke å dra på camlingtur med fire hunder i det været som var spådd. Når vi så resultatet av nedbørsmengdene er vi glad vi ble hjemme.
  • Sist skrev jeg litt om tuneflua og hvor umulig det var å være ute med hundene. Det har vært noen uker uten agilitytrening på oss, men i helgen dro vi til både Moss og Drøbak for å trene med alle fire hundene. Det var godt for oss alle, og vi hadde to skikkelig flotte dager sammen med koselige venner :-)
    Omsider har det blitt litt mindre tunefluer her hjemme også. I dag fikk vi satt ut de nye agilityhinderne som jeg fikk til bursdagen min. Og da måtte jo hundene få lov å prøve seg litt også..
    Scott ligger å skuer utover hagen og er helt klar for en treningsøkt .

Pønky sitter klar som støpt foran første hoppet. Flinke jenta mi, sitter å venter på klarsignal fra fotografen .-)
Etter hoppehinder var det full fart igjennom pølsa. Hinderet som var vært den største utfordringen for Pønky. Det var jammen på tide å få dette hinderet i hagen vår.
Og nå er det ingen tvil om at hun faktisk syns det er morsomt å løpe gjennom dette hinderet også.
Hjulet og en kort tunnell er også nye hinder i hagen vår. Både Scott og Minni syns det var stas med så mange tunneller på en gang, og fikk seg noen fine runder uten å bli bitt av de ekle fluene .-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar