torsdag 27. januar 2011

En helt vanlig tur

 • Zippo og "de små" koser seg sammen på tur om dagen. Det er mildt nok til at jeg kan være med på små turer. Desverre har det blitt lite med organisert hundetrening denne uken. Det har ikke blitt noe i det hele tatt og flere avtaler måtte avlyses. Ryggen har vært plagsom og jeg har prøvd å ta det med ro. Heldigvis har jeg en flink fysioterapaut / osteopat som har hjulpet meg litt. Det er bare å vente på bedring , og håpe de gode dagene snart kommer tilbake :-)
 • Godt at hundene ikke går på veggen selv om de må være hjemme noen dager. De trives også med å få annen oppmerksomhet, som sofakos og stell i form av børsting. Noe som ikke krever så mye av meg er rett og slett selvkontrollstrening innendørs. Noe jeg føler vi aldri kan få trent nok på. Det er ikke alltid lett å få fire hunder til å kontrollere sine lyster samtidig.
 • Jeg har vært sløv med å trene selvkontroll med mine to små. Men nå har vi lagt litt jobb i omvendt lokking, og også synlig belønning strategisk plassert i forhold til hva vi trener på. De har forstått hva dette går ut på, og vi kan gå litt videre og overføre til andre situasjoner og andre steder vi trener. Jeg håper dette vil gi oss bedre kontakt og mindre snusing når vi trener freestyle- rally eller agility.
 • Scott og Fargo er godt kjent med denne type trening. Men noen utfordringer er det i å gi to ulike kommandoer og få de til å forstå hvilken av kommandoene som gjelder hvem hund. He-he, - mye moro med denne type trening. Det kunne jo vært moro å kunne danse med TO hunder en gang .-))))

2 kommentarer:

 1. God bering Anniken!
  Har du några bra tips på träning på ikke snuse i bakken? Det behøvs och träna på i detta huset... ;-)
  Var rädd om dig og din rygg!
  God helg!

  SvarSlett
 2. Takk Marie.
  Ja jeg har noen gode tips som jeg kan dele med deg. Vi sees nok snart på en trening tenker jeg :-)

  SvarSlett