søndag 7. februar 2010

GRATULERER MED DAGEN!!!

GRATULERER MED DAGEN GJERMUND !! 8. FEBRUAR 2010!!

Gjermund har levd helt siden 1962, - og det er jo en prestasjon i seg selv :-))

OG , -

Noen lurer litt på hvordan det har gått med Gjermund og x - ord jobben ???? Han har fått ny kontrakt for ett år, og det betyr at han fremdeles kan jobbe hjemme med å produsere kryssordoppgaver til enkelte ukeblader ( , "vi over 60", - "hjemmet", - "vinmonopolets internblad - og "vi menn " MEN ,- han har måtte godta en ny kontrakt med mye mindre betalt, og mye mer arbeid

Vi ser allikevel positivt på det, - fordi han fremdeles kan jobbe hjemme og bestemme sine egene arbeiderutiner :-)

Jeg kan også GRATULERE meg selv med BESTÅTT eksamen som dommer i Norges nye offessielle hundesport , -Freesyle ( FS ) og Heelwork To Music ( HTM ) !!!

Nå skal det bli en spennede fortsettelse i Norge, - med offesielle konkuranser i 2010 og utfordringer som både dommer og med å trene egene hunder slik at vi kan henge med i utviklingen videre, - både som dommer , - og som utøver !! ; - )

VI GLEDER OSS!!!

5 kommentarer:

 1. Ja, gratulerer med på laget, Anniken! Glad for å ha deg med, du blir en god dommer. Og psst, heelwork - ikke healwork.. Heheheheelwørk :o)Også grattis til Gjermund - god klem!!

  SvarSlett
 2. Takk takk Merete!!

  Har rettet feilen, og også lagt RIKTIG film unde FS :-) Her har det nok gått litt fort i svingene etter en slitsom og lang dag i Askim.

  SvarSlett
 3. Hellu! Gratulerer så masse:) Moro og spennende - og allsidig:)

  SvarSlett
 4. JA, slitsomt, men vi klarer det pga adrenalinkicket? Akkurat DET var det å danse med Brakar - såå hyggelig at du brukte oss som eksempel, så ikke filmene i går. Så får vi se å trene litt igjen, bare vinter'n slepper så!

  SvarSlett
 5. Ja DET gleder vi oss veldig til!!!
  SOl og varme, og muligheter til å trene ute til laaaangt utpå kveldene :-)

  Det begynner virkelig å bli trange forhold for å trene mer, - mer enn bare momenter , -
  i VIlla Fløyen.
  Vi brenner etter å komme videre i treningen vår her på Fosserød !!

  SvarSlett