lørdag 3. oktober 2009

HØST OG VINTER SYSSELSETTING

SLIK SÅ DET UT I HAGEN FOR 4 - 5 DAGER SIDEN. SOLA SKINTE OG ALLE AGILITYHINDERNE VÅRE STO TIL VÅR DISPOSISJON HVER TIME HVER DAG.
ETTER TRE FROSTNETTER, OG KALDE DAGER. DET ER PÅ TIDE Å INNSE AT VINTEREN ER LIKE OM HJØRNET. SNØEN KRYPER NEDOVER TIL VÅRE BREDDEGRADER. I DAG FANT VI UT AV VI SKULLE PAKKE NED AGILITY`N I HAGEN FOR I ÅR. DET REGNER I DAG, OG VED KONGSVINGER KOMMER DET I FORM AV SNØ.........................................
HER "FLYTTER" JEG INN NÅ, - MED HUNDENE FOR Å TRENE VIDERE MED SELVKONTROLL, TRIKS, OG FREESTYLE-MOMENTER.
FOR Å SLAPPE AV, - FOR Å LESE, - FOR Å SE DIVERSE FILMER, - FOR Å VÆRE KREATIV OG LAGE FORSKJELLIGE TING MED HENDENE.
RETT OG SLETT FOR Å KOSE MEG IGJENNOM EN LANG OG MØRK ÅRSTID.
JEG ER I TVIL OM HELSEN MIN TILLATER AT JEG TRENER AGILITY I VINTER.
DE SISTE DAGENE HAR VÆRT VANSKELIGE.
KROPPEN ER VELDIG STIV OG VOND. FINGRE, RYGG, NAKKE, SKULDRE OG HOFTER ER NESTEN UBRUKELIGE. LEGEN MIN SIER JEG HAR FÅTT SLITASJEGIKT :-((
KULDEN GJØR OGSÅ AT JEG HAR PROBLEMER MED HJERTET IGJEN.
JEG TÅLER IKKE Å ANSTRENGE MEG UTEN AT DET SNØRER SEG I BRYSTET.
DETTE ER IKKE BRA MED HENSYN TIL VIDERE UTVIKLING AV ANGINAPROBLEMENE MINE. GODT JEG HAR NITRO Å TY TIL NÅR DET ER FOR VONDT.
JEG HÅPER JO AT DETTE BARE ER PÅ GRUNN AV OVERGANGEN MELLOM TO ÅRSTIDER. HVIS IKKE, - MÅ JEG NOK SNART INN Å BLOKKE NOEN ÅRER IGJEN.
SKAL PRØVE Å TRAPPE LITT NED MED AKTIVITETER NÅ, SLIK AT JEG FÅR MEST MULIG HVILE OG KANSKJE BLIR BEDRE IGJEN :-)

1 kommentar:

  1. Kjære Anniken, vil bare si at jeg stakk innom bloggen din nå, etter seminaret, som jeg ikke fikk sååå mye ut av idag - sliten vettu. Ser at du har dine plager, dette har vi ikke pratet om, blir bare freestyle og hundeprat, men det er vel kanskje også fordi vi gjennom arbeid med hund glemmer oss selv og helsa litt? Ville bare si takk for sist, pass på deg i kosebua di! Khan og jeg kan ta en tur en formiddag, når du orker?

    SvarSlett