lørdag 1. september 2012

Mitt gode liv :-)

 
 
 • Jeg hører mange si at vi har hatt en dårlig sommer i år. Det er antagelig været de tenker på når de sier akkurat det???  Jeg har hatt en super sommer, og vært så heldig å kunne nyte alle de timene sola har vært framme.  Det er godt at det ikke er for varmt. Hundene liker ikke varmen bedre enn meg, så det har vært en perfekt temeratur i sommer. Jeg er også takknemlig for at vi har hatt en del regnskurer innimellom. Det er ikke lett å bo så langt inn i skogen når det er tørre sommere og stor skogbrannfare. Så min konklusjon er at vi i år har hatt en perfekt sommer :-)

Jeg har til og med vært på stranda i år. Det er mange år siden jeg besøkte denne fine stranda nedenfor Alby på Jeløya. En av mine yndlings-strender i min oppvekst. Her kan man virkelig få ro i kroppen bare av å nyte den vakre naturen.
Min gode venninne Ellen og tervuerenen Athina ble med meg på en Piknik-tur til denne fine stranda. Vi hadde med oss en piknik-kurv med ferske reker og annet snadder som vi koste oss med. En flott dag sammen med et herlig par :-)
Vi har også hatt flere flotte turer rundt i Alby-distriktet i år. Det har vært en nytelse å vandre rundt på jeløya igjen. Øya jeg er oppvokst på, og har masse flotte minner fra.


Scott har ikke fått trent så mye som jeg håper på denne sommeren. Det er fordi han ble syk etter å ha blitt smittet med borelia av en flått. Nå har han fått antibiotika i to uker og skal ha enda en uke med behandling. Det går litt opp og ned med formen hans, men han virker bedre enn han var før han begynte medisineringen. Jeg har fått trent litt freestyle igjen og nå jobber vi videre i små økter, med detaljer i gartner-programmet. Ved å benytte et speil, kan jeg trene han til å klare ulike øvelser mens jeg står med ryggen til han. Det er høy vanskelighetsgrad på dette, og vi håper å høyne programmet vårt til klasse 3-nivå i løpet av året. Målet er fremdeles å delta i NM i november og Nordisk mesterskap i desember, men tiden vil vise om Scott bli frisk nok til å kunne være med på dette.
 
 
 • Fargo trenes også videre på sitt "foto-program", Også her er det fint å bruke speilet slik at jeg kan se bevegelsene våre. Programmet er ikke ferdig enda, men vi jobber med de ulike øvelsene som skal inn i programmet. Så blir målet å konkurrere igjen til neste år.
 • Større speil er kjøpt inn, og skal snart bli en del av treningsplassen i hagen vår :-)

 • Sist helg var jeg dommer på Freestyle og HTM-konkurranse på Nannestad hundeklubb sin treningsplass. Det var et av Norges største konkurranser så langt. Vi hadde deltagere i aller tre klassene i  Freestyle, og i to klasser i HTM.  Det er stor utvikling i sporten vår, og mange flinke deltagere.  Jeg er utrolig glad for å være en del av denne sporten, og få lov til å følge utviklingen fra starten av. Alle kjenner alle, - og vi har et fantastisk flott miljø :-)
De to andre dommerne var Merete A. Huser og Jessica Karlgren. Trykk på navnene deres så får du opp film av deres opptreden i ringen med egen hund :-)

Jessica er også med på årets Norske Talenter på TV2


 
 • En fantastisk reklame for sporten vår :-) Hun kom igjenom første nåløye på første prgram på fredag, og går videre i konkurransen. Det var veldig moro å se dem på TV, og jeg ønsker dem masse lykke til videre i konkurransen.
 
 

 • Det er 1.september og den første høst-mnd er igang. Det er bare å innrømme at sommeren er på hell, - selv om vi kan ha maaaange flotte solrike dager i sept..  Vinterveden er i hus og stablet, - og det begynner å bli litt kjølig på natten.
 • Denne mnd. er fullstappet med  kurs og andre aktiviteter. Denne helgen er det agilitykurs her, og neste helg blir det nytt kurs i Trix-trening med hund. Deretter er det satt opp et videregående kurs i Rally-lydighet.
 • Jeg skal også delta på fordrag med Eva Bofeldt og et annet foredrag med Kenth Svartberg. Tema for begge foredrag er atferd. Det er alltid moro og spennende å lære mer :-)
 • Det blir landslags-samling igjen denne mnd., med konkurranse i Telemark samme helgen . Det blir moro å treffe alle de koselige og flinke utøverne i troppen og se om vi kan klare å komme oss et lite hakk videre i vårt program. Om Scott blir bedre, så kanskje vi kan konkurrere også.
 • Avslutningen på denne mnd. blir en tur til Praha sammen med Ellen.
 • Vi skal kose oss i 5 dager i denne fantastiske byen.
 • En av grunenne til denne turen er at vi skal heie på Norge i  Europamesterskapet i Kreativ lydighet. ( OEC )  men vi har lenge snakket om en storbytur sammen, så vi gleder oss til å oppleve en av Europas fineste byer.
 • Norge`s landslag sender tre deltagere i Freestyle i år, og desverre ingen i HTM. Det blir utrolig spennende å se hva de klarer å prestere i dette mesterskapet. Du kan lese om dem på Norsk Freestylsforening sin hjemmeside og på landslaget sin blogg
 • Ha en strålende september !!

2 kommentarer:

 1. Oj, for en fin sommer dette virker å ha vært, og så mange spennende planer du har videre! Sees antakelig på foredrag på fredag! :)

  SvarSlett
 2. Den forrige kommentaren var skrevet av Therese.

  SvarSlett