fredag 15. juni 2012

Fin trening

  • Onsdag denne uken tok jeg turen til Indre Østfold hundeklubb sin treningsplass i Askim for å trene Fargo litt i rally-lydighet. De har startet opp med en treningsgruppe etter at en av medlemmene der deltok på et nybegynnerkurs hos meg  og hadde lyst til å fortsette med denne sporten. 
  • Fargo fikk bryne seg på noen klasse 2 skilt, og vi gikk også igjennom en klasse 1-kombinasjon for å vise disse ferske deltagerne hvordan øvelsene skulle utføres. Fargo har ikke glemt gamle kustner :-) Det så ut som han koste seg på denne treningen.
  • Tusen takk til Lena Randin for fine bilder fra treningen !
     


  •  En annen av klubbens deltagere gikk Freestylekurs hos meg i våres, og denne onsdagstreningsgruppa var også for freestyle-trening.  Så Scott fikk noen fine økter av øvelser i programmet vårt til ulik musikk i bakgrunnen. Vi trenger sånn trening i massevis !!
  • Det var lydighetstrening på samme plass, og kommandoene derfra kom i fleng og med ulike tonefall . Scott er jo sååå vàr m så han reagerer raskt når noen skriker fy-ord i nærheten av han.  Det ble mye jobbing med lek for oss mens det haglet med negativitet rundt oss.  En av hundene løp til og med ut av lp-ringen for å bryne seg litt på Scott. Heldigvis er Scotten så lydig og sto helg rolig mens den andre " testet Scott men høy hale og reist bust over hele ryggen". Eieren fikk omsider kontroll over hunden sin og vi kunne jobbe videre med vår FS-lek .-) Godt å ha en snill og lydig hund :-) 

  • Det ble en fin kveld i Askim og jeg kommer garantert tilbake til denne fine treningsgruppen!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar