mandag 4. juli 2011

NÅ SKAL VI TRENE

 • Enda en uke er gått !! Sommeren går så skrekkelig fort. Vi er over i JULI mnd. og da er liksom halve sommeren gått allerede. Jeg hadde så mange ønsker og tanker om treninger med hundene mine når bare våren kom . Det ble en vår med veldig mange jern i ilden. Kurs to kvelder i uken , - pluss helgene gjorde meg fort så sliten at egentrening måtte nedprioriteres raskt. Jeg hadde store planer om å få til et nytt Freestyleprogram med Fargo til klasse 2, og jeg hadde store planer om å videreutvikle Scott både i Freestyle og Agility denne våren. For å si det sånn, - så gikk alt dette rett i dass :-('
 • Juli er her, - og enda er det mye igjen av sommerhalvåret. NÅ skal vi trene !! Fargo og jeg var jo med på freestylekurs med selveste Frida Binnette ( se forje innlegget ). Det var til stor inspirasjon, og vi er godt igang med innlæring av flere avanserte triks, som kan brukes i klasse 2. Vi startet i klasse 2 på MOHK sin konkurranse på søndag. Mest for å ha det gøy, og for å se hvordan det var å konkurrere samme dag som jeg jobbet med et arrangement. At dommerne mente dette var et kjedelig program ( liten showkvalitet ) gjør ikke så mye når så mange fra publikum kom bort etterpå å skrøt av hvor morsomt det var å se på oss.
 • Det inspirerer oss nok til å fortsette, men ikke med samme programmet lenger. Kaptein sortebill orker ikke å danse lenger, så vi skal jobbe med et nytt program , til ny musikk videre nå. Scott var også med i konkurransen denne dagen. Vi deltok med samme program som i vestby i mars ( bang - a -boomerang ). Vi hadde jo heller ikke fått trent så mye som jeg hadde ønsker og planlagt. Men Scott er en skikkelig luring, - og fordi vi har trent mye "kjeder" i dette programmet tidligerer, så tror jo han at han KAN det utenat. OG - sånn er `e bare............ Derfor tjuvstarter han på øvelser hele tiden . En av dommerne skriver på kritikken at det ser ut som han venter på kommando fra meg, - og det stemmer nok på en prikk.......Han har jo gjort det han skulle lenge før han skal, . så hva skal jeg finne på????
 • ......................
 • Det betyr at jeg blir helt satt ut, - og ikke helt vet hvordan jeg skal takle det hele. Musikken fortsetter jo selvsagt og jeg må improvisere meg fram til neste kjente sted i programmet. Vi er på nett igjen en stund, - men---Så tjuvstarter han igjen .
 • En helt ny problemstilling for meg i denne sporten..............
 • Men jeg er jo kjent med dette i agilitybanen, og tror jeg vet hvordan jeg skal jobbe med å få det bort. Scott og jeg er ferdig med Boomerang programmet, og skal jobbe oss opp til klasse 2 nå.
 • FORDI, - at Scott fikk en 1.premiering og 2.plass på søndag, - og har opprykk til klasse 2 han også.
 • Nå har jeg altså 3 hunder med opprykk til klasse 2 i FS. ( Da er det bare Minni igjen da :-)) Får se om jeg kan få til et klasse 1-program med henne også snart da kanskje ).
 • Planen er iallefall å trene egene hunder, - og få på plass nye FS program, - før vi starter i konk. igjen, - antagelig ikke før til neste år.

1 kommentar:

 1. Disse BC'ene er altfor smarte noen ganger ;) Jeg har samme problemet i lydighet med Nusse. Hun gjetter stadig vekk hvilke øvelser vi skal gjøre. Hehe!

  Beundrer deg for hvor mye du får til med alle hundene dine, i tilllegg til kursene du holder.

  Stå på, Anniken! Håper jeg snart får tid og mulighet til å se deg i aksjon :)

  SvarSlett