søndag 12. desember 2010

HIPP HOPP HURRRRAAAAAAAA!!!

Denne uken startet med at jeg skulle inn på Moss sykehus mandag morgen for en operasjon av to triggerfingre på min høyre hånd Legen som skulle operere ble syk og sykehuset beklaget at jeg måtte dra hjem igjen å vente på ny time. Heldigvis kom en kirurg som mente at han kunne ta meg innimellom andre operasjoner. Derfor ble faktisk operasjonen et faktum og det ble åpnet en spalte for senene i håndflaten ut til to fingre i høyre hånd.

Legen var veldig hyggelig og ærlig! Han fortalte at kanalene ikke var så dårlige,, men at han hadde åpnet de. Jeg ble operert for triggerfinger .

( Min 5.operasjon av denne årsak )

Legen sa at jeg hadde en annen sykdom

og at dette nok var en tilstand som ikke kunne gjøres noe med.

Og at jeg ifølge legen arthrose i begge hender

Jeg har levd med diabetes siden 1965 og det har så klart noen mindre positive sider.

http://www.diabetes.no/Akutte+komplikasjoner.9UFRHQZP.ips

Desverre har diabetes en del komplikasjoner som for eksempel frozen skulder og nevropati problemer med føttene , - retinopathi. Retinopathi ble jeg behandlet for på 80-tallet og det ser faktisk ut som om det har stabilisert seg , - selv om mitt syn har blitt dårlig etter noen tusen "laserskudd " på hver øye:

Etter å ha fått disse diagnoser ser jeg meg selv som heldig som har beholdt synet og føttene etter flere år med diagnosen!! Og - selv om jeg ikke kan strekke armene så høyt så har jeg begge armer i behold !!!

Og en av komplikasjonene er også hjerte og karsykdommer

Etter 3 år med operasjoner og angiografi , blokking og "stent" av årer til hjertet håper jeg at det omsider er stabilt og fungerer en stund !

Desverre har jeg fått alle disse komplikasjonene og må leve med dette i min hverdag, Ikke bare bare , - men det er til å leve med....................................... ( om man VIL )

 • Det positive er at jeg har sluppet unna nyresvikt, og det er vel en av de værste komplikasjonene etter min mening :-)

Vel , - slutt med syting og klaging !!!

--------------------------------------------------------

I går ( søndag ) var jeg så heldig at jeg fikk min kjære Gjermund til å kjøre meg til Moss slik at jeg kunne være med på en utvalgt trening med Pønky innendørs i Moss !

Det var utrolig fint å ha såååå stor plass til rådighet, og en drøy time til å trene Freestyle innendørs i en varm og fin hall :-)

Er utrolig takknemlig for å få lov til å være en del av denne flotte gjengen !!!

En ekstra takk til Carola for at jeg fikk sitte på " hjem" igjen!! Og at jeg fikk være med på treningen!

Idag er FARGO 2 år!!!! OG - vi GRATULERER MED DAGEN I DAG !!!!

Dagen skal feires med godiser og gaver og masse trening og turer og morsomme opplevelser!!!

5 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye med 2 års dagen i dag Fargo :-) Håper du får en fin fin dag i skogen med Mamma Anniken og Pappa Gjermund og selvfølgelig Scottegutten, GamleFar Zippo og småjentene Minni og Pønky. Stor klem fra asfaltgjengen på Greåker.

  SvarSlett
 2. Gratulerer sååå mye! Deilig å lese at du har en sånn god innstilling til tingenes tilstand, men så er du jo et utrolig godt menneske. Anniken!!

  SvarSlett
 3. Gratulerer med dagen til fineste Fargo :D
  Klem fra Catrine

  SvarSlett
 4. Gratulere så masse til Fargo, stor gutt har han blitt! Gratulere så masse med flotte freestyle resultater, dere kommer til å nå langt! Flinke Fargo! Klem fra Lise og gutta!

  SvarSlett
 5. Ja hipp hurra for Fargo og hele F-kullet. Vouff fra bror Happy (Fatty Bolger)!!

  SvarSlett