tirsdag 28. desember 2010

Fred og Ro

  • Julehelgen er over, og det hviler en fredfull stillhet over Fosserød. Alle er fornøyde etter en koselig julefeiring her hjemme i skogen. Katter koser seg inne i varmen på toppen av peisen. Om de går ut så er det kun noen minutter , - før de er på døra og vil inn igjen. Fuglene ute får solsikke, peanøtter og meiseboller. Det er mange småfulgler her, og det er koselig å se at det er liv i skogen selv om det er så kaldt. Hundene koser seg i snøen og har slett ikke noe imot å være med på turer eller trene en økt eller to.
  • De eneste som ikke trives i kulda er Zippo, -, som bærer preg av en hard vinter, og halter på høyre forbein. I tillegg til hans dårlige rygg og bakbein, blir det vanskelig for han å gå på tur. Derfor slippes han ut alene i den 3 mål store hundegården når han ønsker å gå ut. Vi er også rause med smertestillende tabletter, og har vært en tur på Jeløy dyreklinikk og fått behandling med akupunktur. Han skal ha tre slike behandlinger , så får vi se hvordan det går videre.
  • Jeg selv er for det meste innendørs om dagen. Med fyr på peisen, og hundene på fanget, holder jeg varmen :-) Hvem kan klage når man har sånne kose-hunder i hus .
  • Det blir også noen freestyle - rally , - og agilitytreninger inne i oppvarmet lokale i romjula, og det er godt å komme seg litt ut av huset også.

  • VI PÅ FOSSERØD ØNSKER DERE ALLE EN RIKTIG GOD NYTTÅRSFEIRING !!

1 kommentar:

  1. Høres deilig ut, Anniken, og ganske likt hos oss - bortsett fra det med "gammel terv", den situasjonen hadde vi for et par år siden.. Ønsker dere og Zippo alt godt i dagene som kommer! Kunne egentlig tenkt meg å bli med en tur i det innendørs lokale i romjula, trenger å sjekke Khan sin form. Og min. God nyttår så lenge!!

    SvarSlett