lørdag 26. september 2009

Denne uken har vært veldig hektisk. Det har vært mye jobb med planlegging av agilitystevnet i Aksim sist lørdag. Jeg har jobbet mye i dyrebutikken på grunn av sykdom. Og ikke minst, - jeg har fått trent mye agility med Scott de siste dagene :-)) Vi har trent både i Moss, i RÅde og i Askim to ganger, - pluss litt i hagen. Fargo har også vært med, og han har også fått trent litt hinder , - og litt lydighet.' Bildene er fra en dvd som ble tatt på trening sist tirsdag i Askim. Takk til Per som filmet meg!! På grunn av av det er fra dvd - film, - er også disse bildene temmelig uskarpe.................. Her har Scott komemt seg igjennom en slalåm og venter på neste signal...............................
Vi har trent på den nylig lærte føringsteknikken " Jaaco tuss " ( eller hvordan det skal skrives ).
Her er vi igang i første hinder i en serpentin på tre hinder for å trene akkurat dette.
Scott på vei til andre hinder i serpentinen......................................................................
Og - til slutt, - jher tar han tredje hinder i serpentinen bak min rygg mens jeg er på vei til neste hinder .-))
Moro å trene nye ting, selv om det blir litt prøving og feiling underveis :-))¨
Dyktige Scott blir ikke umotivert selv om vi holder på litt før vi får det til , Minni er ferdig med løpetiden, og ting begynner å roe seg igjen. Hun har hatt tre uker med masse hormonelle svingninger, og vi har hatt litt av en jobb med å skille henne fra gutta.
De har hatt noen slitsomme dager, men det har vært en fin trening på selvkontroll for deres del-
Pønk er friskemeldt fra siste operasjon. Jeg fjernet stingene hennes i går, og dermed også den stive kragen som hun har slitt med. Hun fikk en fin skogstur sammen med Minni i går. Det var omtrent som å se kuene slippe løs etter en lang vinter i en trang bås i et fjøs. Hopp og sprett og kjempestor glede :-))
Nå skal vi trene påå muskler, og se om vi etterhvert kan begynne å trene litt agility igjen :-))
Denne helgen blir tilbragt på Indre Østfold Hundeklubb sin plass i Askim.
Jeg har et videregående kurs der i helgen, sammen med Lise Hansen ( takk til Lise som stiller opp !!! ) Mange flotte hunder og førere som skal lære seg å føre hundene sine igjennom diverse situasjoner i en bane.
Pelle ,- som har flyttet inn til kaninen Knærten i Råde, stortrives og har funnet meningen med livet der :-)) Det er en kjempegod følelese at han har fått et bedre liv ett annet sted.
ALT tyder på at han har savnet samboeren sin " Stuart " her hos oss etter at han ble eneboer i våres. Nå har han virelig kviknet til , og " klukker" ( koselyd ) hele tiden .-))

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar