lørdag 23. april 2011

SPIRENDE HÅP

 • Våren er så vakker. Det er så utrolig mye som gror og spirer nå om dagen, og jeg har vært en tur ute med mitt fotokamera for å se hva jeg kan forevige av det som skjer i naturen nå.
 • Men det er mer enn naturen som spirer og gror. Det har blitt en del agilitytrening nå. Det er så utrolig deilig å komme seg ut og kunne klare å trene i strålende vårvær.
Noen hinder er satt opp i hagen igjen. Og det første vi har prioritert er uavhengig slalåm. Scott går faktisk slalåm mens jeg ligger på gresset og fotofraferer!!!!! En dag skal jeg få filmet akkurat dette ..............Han er blitt utrolig god på dette hinderet , og det ser ut som vi omsider har lykkes i at han går uavhengig av hva jeg gjør eller befinner meg :-)))
 • Det samme gjelder jo alle hinder, men her skjer iallefall det samme igjennom tunnellen :-)
 • Scott er 3 år idag og vi har selvsagt feiret dagen med masse fin agilitytreninge. Både i hagen , - og sammen med en god venn ( Asbjørn og Dennis i Moss ). Vi satt en klasse 2 hoppbane av Magne Alden, og fikk en super trening som avsluttet med et feilfritt løp :-) Flinke gode Scottegutt som både er flink og tålmodig med en gammel rusten fører som meg :-) Etter trening, dro vi hjem og gikk tur i skogen vår. Vi fikk noen fine vårbilder mens vi koste oss sammen i den vakre naturen og stillheten som omringet oss :-)
Og så ønsker vi dere alle en fortsatt god påske !!!

5 kommentarer:

 1. Gratulerer med dagen til Scott! Perfekt feiring for en firbent liten gutt høres det ut som! Så moro at han går slalom helt av seg selv! Gleder meg til å se film :).

  Herlige vårbilder! Fantastiske bilder av froskene!

  Nyt de siste påskedagene :).
  Klem Einy

  SvarSlett
 2. Gratulerer med dagen, Scott :)

  SvarSlett
 3. Ellen Christensen25 april, 2011

  Flotte bilder Anniken! Særlig de av froskene var utrolig artige :)) Og grattis til fiiine store gutten Scott. Håper dere har hatt en deilig påske. Klem Ellen

  SvarSlett
 4. Gratulere med dagen Scott!!!! Dere er så flinke! Gleder meg masse til å gå kurs med deg igjen!!! Hilsen Cecilie:-)

  SvarSlett
 5. Så utrolig flink du er til å ta bilder! Veldig bra! :) Ha noen fine vårdager, skulle vært på besøk til deg, men er ganske fulle dager her også- men må få det til en gang! KLem Frida

  SvarSlett