mandag 20. desember 2010

GOD JUL!!

 • Bare få dager igjen til jul. Og brått kom influensaen til heimen :-(
 • Vi har riktignok ikke fått den begge to her,- men Gjermund ble nok smittet da han var på PuttiPluttiPott tidligere denne uken. Så han blir oppvartet og stellt med etter beste evne :-) Så får man bare håpe at jeg slipper å bli smittet i denne runden.

Jeg prover meg på små små turer med hundene. De må jo ha luft og litt aktivitet selv om turkameraten deres

er syk, og det er helt ned i 16 blåkalde grader ute. Heldigvis klarer de å aktivisere seg selv, - og løper som gale igjennom den nye løse snøen. De rett og slett elsker det :-)

Jeg er også så heldig å ha en veldig gode hundevenner. En av mine venner inviterte meg med på å trene inne i godt oppvarmet lokale. Derfor fikk jeg i går anledning til å ta med Fargo på et par timers freestyle og rally-lydighetstrening. Deilig å kunne trene i plussgrader og ha god nok plass til det man vil .-)

Fargo fikk trent en et par små kombinasjoner i rally, og det ser ut som han har fått forståelsen av at skiltene ikke har noen betydning for han. Han prøver fremdeles å bruke de som target eller gå rundt dem ( innlærte øvelser innen freestyle ) , - men det bare i ny og ne. Stort sett gjør han øvelsene som han skal , - ved hvert enkelt skilt. Vi fikk også trent litt freestyle, og skal etterhvert ta med musikken for videre trening av det nye programmet.

De andre hundene får en daglig økt inne her hjemme . Vi har fremgang i småsmå skritt, - med en og en hund.................. :-)

Det er utrolig moro å lage koreografi og trene inn nye freestyleprogram, Jeg har fått mye skryt for at jeg trener og konkurrerer med to hunder i freestyle, .............

Så nå er vi igang med både muskk og koreografi til de to andre også . så får fremtiden vise om jeg klarer å konkurrere med fire hunder :-)

Jeg liker å ha mål når jeg trener mine hunder. Jeg er også et konkurransemenneske som liker å konkurrere. Det er moro når det går bra, - og inspirerer til videre trening.

Alle fire hundene får mer eller mindre trening i både agility, - freestyele og rally - lydighet.

Det er ikke lett å prestere i to -tre hundesporter med fire hunder ..................................... Men hundene fortjener aktivitet, OG . - så er det så utolig morsom å trene hund !!!

Så vil jeg med noen nostalgiske postkort ønske alle trofaste og mindre trofaste lesere av denne bloggen en riktig GOD JULEFEIRING !!

GOD JUL!!

3 kommentarer:

 1. Ønsker deg lykke til med nye program og mye mer freestyletrening, og riktig god helse for neste år! Khan og jeg trener overhode ikke, har ikke trent på leeenge, lever trist med total treningsstopp. Satser på en fin jul og et mer innholdsrikt 2011 hvor jeg hvertfall vil klare å trene EN hund. Har deg som inspiratør, GOD JUL OG TAKK! Stå på, god klem

  SvarSlett
 2. Veldig imponerende å få til å trene så aktivt med flere hunder og i flere sporter! Og særlig når du har så mye sykdom å slite med i tillegg!

  God jul og godt nytt år! :-)

  SvarSlett
 3. Tusen takk for inspirasjon! Fortsatt god jul og et godt nytt år til deg og de flinke hundene dine :)

  Hilsen Elin og Pablo

  SvarSlett